Συχνές Ερωτήσεις

Οι τεχνικές του LPG έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια από τους πλαστικούς χειρούργους, δερματολόγους, ιατρούς, φυσικούς θεραπευτές, ινστιτούτα και σπα σε όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματικότητά τους έχει αποδειχθεί από περισσότερες από 85 κλινικές και επιστημονικές μελέτες. Η πιο πρόσφατη μελέτη, συντονισμένη από τον Καθηγητή Lafontan (INSERM, Toulouse), αποδεικνύει ότι η δράση της τελευταίας γενιάς των Cellu II M6 deeply πυκνώνει το δέρμα ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου (+ 240%) και ελαστίνης (+160%) για ένα αποτελεσματικό, 100% φυσική αντι-γηραντική λύση.

Γενικά, το Endermolift δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται πάνω σε άτομα με σοβαρές  περιπτώσεις ή μολύνσεις στην επιδερμίδα και το δέρμα. Εάν έχετε αμφιβολίες, επισκεφθείτε τον ιατρό ή τον θεραπευτή της για καθοδήγηση.

Θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας θεραπεία. Το δέρμα σας θα γίνει πιο λείο κα απαλό και θα έχετε μια φυσική, υγιή επιδερμίδα! Μετά από 10-12 επισκέψεις τα αποτελέσματα θα εντατικοποιηθούν. Οι ρυτίδες σας θα γίνουν πιο ομαλές, τα περιγράμματα του προσώπου να τονωθούν, τα ζυγωματικά σας θα τονιστούν και το πρόσωπό σας θα δείχνει νεότερο!

Παρόλο που η θεραπεία είναι εντατική, μια συνεδρία Endermolift ποτέ δεν θα πρέπει να πονάει! Αντίθετα, κατά τη διάρκεια και μετά από τη συνεδρία, θα έχετε μια πραγματική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Εάν η συνεδρία είναι επώδυνα, τότε η ρύθμιση δεν είναι επαρκής.

Το σετ Endermolift περιέχει αξεσουάρ τα οποία χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των  θεραπειών Endermolift. Το σετ προσφέρεται σε δύο τύπους δέρματος: Ευαίσθητο (για λεπτές ή ευαίσθητες επιδερμίδες) και Κανονικό (για κανονική προς πυκνή επιδερμίδα). Είναι σχεδιασμένο για προσωπική χρήση, εξασφαλίζει απόλυτη υγιεινή κατά τη διάρκεια των θεραπειών. Το σευ Endermolift περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μεγέθη Lift (είναι τα πτερύγια που προσαρμόζονται στην κεφαλή θεραπείας του Cellu ΙΙ M6), μια κορδέλα μαλλιών και ένα δείγμα της κρέμας LPG Soins Techniques. Κάθε σετ Endermolift κοστίζει €25.

Φυσικά! Η ενυδάτωση είναι ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής προστασίας. Για καλύτερα αντι-γηραντικά αποτελέσματα συστήνουμε  τη χρήση των καλλυντικών LPG Soins Techniques για να cosmetics to complement your Endermolift program. Αυτή η σειρά υψηλά συμπυκνωμένων προϊόντων φροντίδας έχει αναπτυχθεί από Ειδικούς της LPG με σκοπό να διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και να προστατεύουν απέναντι στην εξωτερική οξείδωση (UV, ελεύθερες ρίζες κλπ). Η διέγερση των κυττάρων μέση της LPG βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών προϊόντων.

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως και έχουν διάρκεια. Μετά από ένα στοχευμένο πρόγραμμα, μια συνεδρία το μήνα για συντήρηση αυτού του βέλτιστου αποτελέσματος είναι γενικά ικανοποιητικό για να αυξήσει τις επιδράσεις της θεραπείας  Endermolift.

Συστήνουμε αυστηρά να έχετε συνδυάσετε αυτές τις συνδείρες με τη φυσική κυτταρική διέγερση των κυττάρων της θεραπείας Endermolift. Πριν από αυτές τις ενέσεις: το Endermolift παρέχει οξυγόνο στους ιστούς και βελτιώνει την κυκλοφορία επιτρέποντας στα προϊόντα να αποβάλλονται ευκολότερα. Μετά τις ενέσεις: το Endermolift βοηθά να διανεμηθούν ακόμη καλύτερα τα προϊόντα που γεμίζουν τις ρυτίδες. Απλά σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε για λίγες μέρες (ή για όσο οι περιοχές είναι ερεθισμένες) τη θεραπεία πάνω στις περιοχές όπου έχουν γίνει ενέσεις. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον πλαστικό χειρούργο σας.

Συστήνουμε επίσης μερικές συνεδρίες Endermolift προτού και μετά από ένα λίφτινγκ! Για αυτό, οι Ειδικοί της LPG έχουν αναπτύξει πρωτόκολλα  για πριν και μετά από ένα λίφτινγκ προσώπου.

Προ- χειργουργικά: Το Endermolift προμηθεύει τους ιστούς με οξυγόνο και βελτιώνει την κυκλοφορία προκειμένου να προετοιμάσει τη επιδερμίδα ς. Με τη ν δράση της αποστράγγισης, το Endermolift βελτιώνει την απορρόφηση οιδήματος και μειώνει σημαντικά τις παρενέργειες της επέμβασης. Παρακαλώ όπως συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον πλαστικό χειρούργο σας.

Ναι! Το Endermologie® επανα-δραστηριοποιεί σε βάθος την αδρανή κυτταρική δραστηριότητα μέσω μηχανικής διέγερσης (μηχανο-διέγερση) στην επιφάνεια του δέρματος την οποία διεγείρει για να παράξει βιολογικές αντιδράσεις, οι οποίες είναι ανώδυνες και μη- επεμβατικές. Είναι η πρώτη θεραπεία που εγκρίθηκε από τον Αμερικανικό Food and Drug Administration (FDA) για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και έχει επίσης αναγνωριστεί από τον TGA. Έχει αποδειχθεί από πάνω από 85 επιστημονικές μελέτες, και είναι η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης που αναπτύχθηκε τα τελευταία 20 χρόνια από την LPG.

Εφόσον η κυτταρίτιδα αντιστέκεται στη διατροφή, την άσκηση ακόμη και στην λιποαναρρόφηση, αυτή η μη- χειρουργική, ανώδυνη και αποτελεσματική διαδικασία είναι η καλύτερη θεραπεία για επανασχηματισμό του περιγράμματος των πιο δύσκολων περιοχών του σώματος. Το Endermologie® όχι μόνο βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, αλλά επίσης μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία, να ανακουφίσει τους μικρούς μυϊκούς πόνους, να βελτιώσει τον τόνο και την λάμψη του δέρματος.

Στις περισσότερες θεραπείες χρειάζονται 10 σειρές συνεδριών για να επιτύχουμε αποτελέσματα. Στη συνέχεια συστήνουμε μια ακολουθία συνεδριών για διατήρηση και για βέλτιστα αποτελέσματα. Οι πρώτες 6 συνεδρίες συστήνονται να πραγματοποιούνται μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες, ενώ οι ακόλουθες θα πρέπει να γίνονται 2 φορές τη βδομάδα. Όταν το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτευχθεί η συντήρηση μπορεί να γίνεται 1-2 φορές το μήνα.

Σας παρέχουμε ένα κορμάκι το οποίο μπορείτε να φοράτε σε όλες σας τις συνεδρίες, για λόγους υγιεινής και να έχουμε αποτελεσματική κίνηση των κυλίνδρων. Όλες οι θεραπείες προϋποθέτουν την αγορά προσωπικής φόρμας- κορμάκι €25.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, παρόλα αυτά ένας μέσος όρος ατόμων αρχίζει να βλέπει αποτελέσματα μετά από περίπου 3-6 συνεδρίες.

Η κύρια επικέντρωση της θεραπείας απευθύνεται στις προβληματικές περιοχές, αλλά θα πρέπει να γίνει μια θεραπεία σε ολόκληρο το σώμα ώστε να διεγερθεί η γενική κυκλοφορία και απέκκριση των τοξικών ουσιών που διαλύονται.

Εισηγούμαστε να προσεγγίσετε τη θεραπεία κυτταρίτιδας ως ένα τρόπο ζωής. όπως πηγαίνουμε στο κομμωτήριο σε μια συχνή βάση, έτσι χρειάζεται να θεραπεύουμε συχνά την κυτταρίτιδα. Εάν δεν απευθυνόμαστε στο πρόβλημα με αυτό τον τρόπο, τότε η κυτταρίτιδα θα επιστρέψει.

Μείνετε καθησυχασμένοι, καθώς το μηχάνημα έχει τη δυνατότητα να αλλάζει ένταση, έτσι δεν θα έχει πόνο. Είναι μια μη- επεμβατική, χαλαρωτική θεραπεία.

Όχι. Δεν ενδείκνυται σε εγκύους ή ανθρώπου που παίρνουν αντιπηκτικά ή έχουν αγγειακά προβλήματα, έχουν ενεργό καρκίνο και έχουν μολυσματικές ασθένειες και AIDS. Εάν έχετε οποιαδήποτε υπόνοια, σας συμβουλεύουμε να επισκεφθείτε τον ιατρό σας.

Η μόνη πιθανή παρενέργεια είναι μερικοί μώλωπες στα άτομα που έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα. Παρόλα αυτά υπάρχουν αναρίθμητες θετικές συνέπειες, όπως ανακούφιση μυϊκών πόνων, η απάλυνση των ραγάδων και των ουλών, μια αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

Όχι, προκειμένου να χάσει το άτομο βάρος χρειάζεται να μπει σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Παρόλα αυτά μπορείτε να επιτύχετε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα συνδυάζοντας τη θεραπεία με πρόγραμμα για χάσιμο βάρους. Ως αποτέλεσμα της θεραπείας, θα προσέξετε ότι τα ρούχα σας ταιριάζουν καλύτερα και επίσης θα προσέξετε ότι θα χάσετε μερικές ίντσες περιφερειακά της μέτρησης του σώματός σας.

Ναι. Να πίνετε άπλετη ποσότητα νερού. Ρωτήστε το θεραπευτή σας για να σας δώσει επιπρόσθετες συμβουλές.

Σιγουρότατα. Παρόλο που οι άνδρες δεν έχουν την τάση να αναπτύσσουν κυτταρίτιδα, μπορεί να έχουν χαλαρό δέρμα, ή αποθέματα λίπους τα οποία μπορούμε να βοηθήσουμε μέσω των θεραπειών μας.

Η θεραπεία Endermologie® είναι μη- επεμβατική και βελτιώνει την υγεία των συνδετικών ιστών. Η Λιποαναρρόφηση είναι μια επεμβατική χειρουργική διαδικασία που στοχεύει στην απομάκρυνση βαθιού λιπώδη ιστού από μια περιοχή. Συχνά οι ιατροί συστήνουν θεραπείες ENDERMOLOGIE® σε συνδυασμό με τη λιποαναρρόφηση για να επιτύχουν ένα πιο λείο αποτέλεσμα, να μειώσουν την ουλή που προκαλείται από  την επέμβαση και τη φλεγμονή και να βελτιώσουν την υγεία των ιστών.

Εάν οι παράγοντες που προκαλούν την αρχική κατάσταση δεν αλλάξουν, ο ιστός θα επιστρέψει στο στάδιο που βρισκόταν πριν από τις συνεδρίες ENDERMOLOGIE®. Η συχνή άσκηση, μια ισορροπημένη διατροφή και 1-2 θεραπείες συντήρησης ENDERMOLOGIE® το μήνα συστήνονται για συντήρηση των αποτελεσμάτων.

lpg2Επιπρόσθετα με τους ορμονικούς λόγους στους οποίους μπορεί να οφείλεται η εμφάνισή της, η εμφάνιση της κυτταρίτιδας προκαλείται από τόσο την αποθήκευση λίπους στους λιπώδης ιστούς (τα υποδερμικά λιπώδη κύτταρα) και την κατακράτηση υγρών γύρω από αυτά (μέσα στο δέρμα και το υπόδερμα).

Καθώς τα λιποκύτταρα μεγαλώνουν οι «θήκες» στις οποίες περιέχονται αλλάζουν σχήμα και δημιουργούν σημεία αγκύρωσης πάνω στο δέρμα. Αυτό είναι που προκαλεί την εμφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Αυτή η διαδικασία αυτό-διαιωνίζεται γιατί η κυκλοφορία του αίματος γίνεται στη συνέχεια πιο αργή και προκαλεί στασιμότητα των μεταβολικών αποβλήτων. Αυτές οι αντιαισθητικές κηλίδες της κυτταρίτιδας μπορεί επίσης να είναι επώδυνες, αν η πίεση εσωτερικά αυτών των «θηκών» λίπους αυξάνεται.

Λόγω η δομή του λίπους των ανδρών και των γυναικών δεν αντιδρά στην αύξηση λίπους με τον ίδιο τρόπο. Στις γυναίκες, το υπόδερμα είναι χωρισμένο κάθετα από το διάφραγμα (το πλέγμα ή δίκτυ ινών των συνδετικών ιστών δημιουργώντας ένα δίκτυο θαλάμων. Τα υποδόρια λιπώδη κύτταρα ωθούνται προς τα πάνω και τα διαφράγματα ωθούνται προς τα κάτω. Ως αποτέλεσμα, τα λιποκύτταρα συμπιέζονται σε μικρά εξογκώματα δημιουργώντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Τα ινώδη διαφράγματα των ανδρών είναι δομημένα σε πλάγιους θαλάμους. Όταν το στρώμα λίπους αυξάνει τότε δεν υπάρχει παραμόρφωση.

Μερικοί άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι τα αντιαισθητικά μπαλάκια της κυτταρίτιδας δεν βελτιώνονται ούτε με τη σωματική άσκηση ούτε ακόμη και με τις πιο αυστηρές δίαιτες ελέγχου του βάρους. Για να ενεργοποιήσουμε ξανά το λιπώδη ιστό και να επιτύχουμε την μακροχρόνια εξάλειψη της κυτταρίτιδας, θα πρέπει να διεγερθεί. Η μηχανική διέγερση των κυλίνδρων της LPG πυροδοτεί βαθιές βιολογικές αντιδράσεις: ο ιστός που παγιδεύει τα λιποκύτταρα μαλακώνει και η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου επανεκκινεί. Ως αποτέλεσμα η διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους επαναδραστηριοποιείται ώστε να εξαλείψει φυσιολογικά το τοπικό λίπος και τις ατέλειες.

lpg3Τα διαφράγματα: Εκεί όπου η κυτταρίτιδα πηγάζει… Το θηλυκό υπόδερμα αποτελείται από μικρές «εσοχές», που χωρίζονται από παράλληλους τοίχους (διαφράγματα). Λόγω του λίπους και του νερού τα οποία συσσωρεύονται μέσα σε αυτές τις εσοχές, οι τοίχοι συμπιέζονται, καταστρέφοντας την μικροκυκλοφορία και τη φυσική μορφή του κυττάρου. Λόγω του ότι αυτοί οι τοίχοι προσκολλούνται στην επιφάνεια του δέρματος, το λιποκύτταρα ωθούνται προς το χόριο. Το αποτέλεσμα είναι μια επιφάνεια δέρματος που παίρνει μια ανώμαλή όψη φλοιού πορτοκαλιού. Με την πάροδο του χρόνου καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, το λίπος και το νερό εγκλωβίζονται μέσα σε μια φυλακή σκληρών διαφραγμάτων που αποτελούνται από ινώδη συνδετικό ιστό.

Η μηχανο- διέγερση της LPG με τις κινήσεις ROLL’In, ROLL’Up και ROLL’Out ασκεί το διάφραγμα, κάνοντας το πιο μαλακό και λιγότερο ινωτικό. Αυτό χαλαρώνει την πίεση της επιφάνειας του δέρματος, απαλύνει τα λακκάκια της εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Καθώς η υγιής κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου αποκαθίσταται στον συντηρημένο ιστό, η μηχανική δράση του ROLL (ROLL’In) ενεργοποιεί εκ νέου την απελευθέρωση του λίπους.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

lpg4

 

 

 

ΠΡΙΝ                                ΜΕΤΑ

Λόγω της αγγελικής φύσης τους, τα Αγγελικά Σύμβολα έχουν βαθιά αποτελεσματικότητα και επίδραση στο υποσυνείδητό από άλλα είδη συμβόλων και θεραπειών γιατί:

  • Φορτίζονται συνεχώς από τον πνευματικό κόσμο, επομένως διατηρούν πάντα τη δύναμή τους, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται.
  • Οι Άγγελοι προστατεύουν και επισφραγίζουν ενεργειακά τα σύμβολα, ώστε να μην μπορεί καμία αρνητική ή κατώτερη ενέργεια να αποθηκευτεί μέσα τους.
  • Οι άγγελοι εξουδετερώνουν την ενέργεια των συμβόλων εάν κάποιος προσπαθήσει να τα χρησιμοποιήσει με λάθος πρόθεση.
  • Κάθε Αγγελικό Σύμβολο και κάθε ουσία είναι μόνιμα προστατευμένη από ένα Μάστερ, ένα Άγγελο ή μια ομάδα Αγγέλων. Αυτοί αποφασίζουν για το πόση ενέργεια χρειάζεται το άτομο που τα χρησιμοποιεί και σε ποιο βαθμό το σύμβολο ή η ουσία θα δράσει πραγματικά. Αυτό συμβαίνει πάντα σε συμφωνία με την ψυχή του ατόμου, τον Ανώτερο Εαυτό του ατόμου και τον Μάστερ/ Άγγελο/ Αρχάγγελο που είναι υπεύθυνος για το σύμβολο ή την ουσία.
  • Τα Αγγελικά Σύμβολα, Ουσίες και Έλαια δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα ή μάθημα το οποίο ένα άτομο πρέπει να αντιμετωπίσει. Αντιθέτως, επιτρέπουν να υπάρχει η προσωπική επιλογή και υπευθυνότητα, και ενδυναμώνουν το άτομο να ακολουθήσει νέα μονοπάτια.

Τα Αγγελικά Σύμβολα είναι ενεργοποιημένα σύμβολα, γιατί:

 • Φορτίζονται συνεχώς από τον πνευματικό κόσμο, επομένως διατηρούν πάντα τη δύναμή τους, ανεξάρτητα από το πόσο συχνά χρησιμοποιούνται.
 • Οι Άγγελοι προστατεύουν και επισφραγίζουν ενεργειακά τα σύμβολα, ώστε να μην μπορεί καμία αρνητική ή κατώτερη ενέργεια να αποθηκευτεί μέσα τους.
 • Οι άγγελοι εξουδετερώνουν την ενέργεια των συμβόλων εάν κάποιος προσπαθήσει να τα χρησιμοποιήσει με λάθος πρόθεση.
 • Κάθε Αγγελικό Σύμβολο είναι μόνιμα προστατευμένο από ένα Μάστερ, ένα Άγγελο ή μια ομάδα Αγγέλων. Αυτοί αποφασίζουν για το πόση ενέργεια χρειάζεται το άτομο που τα χρησιμοποιεί και σε ποιο βαθμό το σύμβολο ή η ουσία θα δράσει πραγματικά. Αυτό συμβαίνει πάντα σε συμφωνία με την ψυχή του ατόμου, τον Ανώτερο Εαυτό του ατόμου και τον Μάστερ/ Άγγελο/ Αρχάγγελο που είναι υπεύθυνος για το σύμβολο.
 • Τα Αγγελικά Σύμβολα επιτρέπουν να υπάρχει η προσωπική επιλογή και υπευθυνότητα, και ενδυναμώνουν το άτομο να ακολουθήσει νέα μονοπάτια.

Τα ενεργοποιημένα Αγγελικά Σύμβολα και Μάστερ Σύμβολα έχουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα χρώματα γιατί λειτουργούν ως γλώσσα της Ψυχής. Τα χρώματα είναι ενεργειακές συχνότητες που εδρεύουν μέσα σε συγκεκριμένα επίπεδα συχνοτήτων, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν το σώμα μας και την ψυχή μας με συγκεκριμένο τρόπο. Εάν, λόγω φόβου, σοκ, θυμού και ανασφάλειας, χάσουμε το εσωτερικό μας κέντρο, τα χρώματα με τις λεπτοφυείς συχνότητές τους, μπορούν να μας βοηθήσουν να επανακτήσουμε την ισορροπία μας και την ιδανική μας συχνότητα.

Οι Αγγελικές Ουσίες και τα Αγγελικά Έλαια περιέχουν εξαιρετικά δυνατές δονήσεις λεπτοφυών αγγελικών ενεργειών. Διοχετεύονται μέσα στις ουσίες και τα έλαια απευθείας από τον αγγελικό κόσμο και δεν περιέχουν καμία οποιαδήποτε δόνηση από φυτά ή πετρώματα.

Οι Αγγελικές Ουσίες και τα Αγγελικά Έλαια  είναι αποτελεσματικά για:

 • Τα κέντρα ενέργειας και τα στρώματα της αύρας καθαρίζονται, γίνονται διαυγή και ανανεώνονται δομικά
 • Η λεπτοφυής δομή της ενέργειας των οργάνων, των μυών, των νεύρων και άλλων μερών του σώματος επαναπροσδιορίζεται
 • Υποστηρίζει οποιαδήποτε θεραπεία στο επίπεδο της αύρας
 • Τα υπάρχοντα ενεργειακά μπλοκαρίσματα απομακρύνονται από τα στρώματα της αύρας
 • Διαγράφονται οι αρνητικές πληροφορίες και συναισθήματα από τα κέντρα ενέργειας και την αύρα
 • Τα ατομικά στρώματα της αύρας ισορροπούνται απολύτως και αναδιαρθρώνονται φέρνοντας τα στο ιδανικό μέγεθος
 • Τα ενεργειακά μας σώματα προστατεύονται
 • Η αύρα, τα κέντρα ενέργειας και οι μεσημβρινοί αναζωογονούνται και γίνονται πιο διαφανή και φωτεινά
 • Ενεργοποιούν τα μορφικά και μορφογενετικά πεδία, το φωτεινό σώμα και το λεπτοφυές ενεργειακό DNA

Γίνεται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο, ότι τα περασμένα χρόνια, η ανθρωπότητα περνά μια δυναμική διαδικασία μεταμόρφωσης- στην πολιτική, την επιχειρηματικότητα, την οικολογία, την κοινωνία, την υγεία, την εκπαίδευσης και τις ζωές καθενός ξεχωριστά. Η ανθρωπότητα περνά μια μεταμόρφωση, και βιώνει δυναμικές μεταμορφωτικές διαδικασίες ώστε να είναι ικανή να διαχειρίζεται την ενέργεια της Νέας Εποχής.

Τα Σύμβολα έχουν μια ασυνήθιστη και συναρπαστική λειτουργία: όσο περισσότερο κάποιος θέλει να βυθιστεί μέσα στη μεταφυσική, το μυστικισμό και την πνευματικότητα, ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει με αυτά τα επίπεδα, τόσο περισσότερο χρειάζεται μια πιο συμβολική γλώσσα. Τα Σύμβολα είναι μια σημαντική γέφυρα που επεκτείνεται από την ανθρώπινη, λογική συνείδηση, προς τον άπειρο κόσμο της ασυνείδητου και του αγνώστου.

Αυτά τα σύμβολα είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται πάνω στο φυσικό σώμα του ατόμου (ή κατοικίδιου).

Τα συναισθηματικά βάρη, τα οποία οι άνθρωποι μεταφέρουν μαζί τους από αυτή ή από τις προηγούμενες ζωές, καθώς και οι κυτταρικές μνήμες οι οποίες επίσης αποθηκεύονται μέσα στην αύρα, συχνά παρασύρουν τα άτομα για πολλά χρόνια ή δεκαετίες. Οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις, πιστεύω, πρότυπα συμπεριφορών, καταναγκασμοί και επίσης οι παλιοί, επαναλαμβανόμενοι όρκοι (κυρίως από προηγούμενες ενσαρκώσεις) μπορούν να εμποδίσουν την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη του ατόμου.

Τα Αγγελικά και Μάστερ Σύμβολα και Ουσίες διαλύουν γρήγορα και απλά αυτά τα μπλοκαρίσματα που βρίσκονται μέσα στην αύρα και τα κέντρα ενέργειας. Με την εφαρμογή ενός Αγγελικού Συμβόλου μέσα στο σώμα, τα λεπτοφυή ενεργειακά μπλοκαρίσματα διαλύονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και μετατρέπονται σε θετική ενέργεια. Η αύρα εξαγνίζεται, τα παραμορφωμένα ή αδύνατα κέντρα ενέργειας διορθώνονται και φορτίζονται εκ νέου. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, ότι το άτομο θα πρέπει να κάνει κατάχρηση ή υπερβολική χρήση. Οι θετικές αλλαγές χρειάζονται πάντα ενεργή εσωτερική εργασία.

Όχι μόνο στην ενεργειακή εργασία αλλά και στην καθημερινή ζωή, τα Αγγελικά Σύμβολα και Ουσίες είναι εύκολα στην εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορούμε να φορτίσουμε ενεργειακά το νερό ή το φαγητό μας, τα χημικά φάρμακα να εξουδετερωθούν ενεργειακά σε λεπτοφυές ενεργειακό επίπεδο ή τα καλλυντικά να φορτιστούν με αγγελική ενέργεια. Με τη βοήθεια των Αγγελικών και Μάστερ Συμβόλων μπορούμε να δημιουργήσουμε προστατευτικούς κύκλους, θεραπευτικούς κύκλους για δύσκολες καταστάσεις ή για άρρωστα άτομα προσκαλώντας βοήθεια από τον κόσμο των αγγέλων. Δεν υπάρχουν όρια! Επιτρέψτε την φαντασία σας να σας καθοδηγήσει.

aggelika-simbola-noticing

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα Αγγελικά και Μάστερ Σύμβολα και Ουσίες για προσωπική εργασία ή για εργασία με πελάτες, συχνά παρατηρούν, ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι δεν χρειάζεται να καταβάλλουν τους εαυτούς τους τόσο πολύ όσο προηγουμένως. Άλλοι, διαπιστώνουν ότι είναι ευκολότερο να έχουν πρόσβαση στον κόσμο των αγγέλων. Ακόμη και άνθρωποι που είναι πολύ λογικά οριοθετημένοι, μπορούν ξαφνικά να ανοίξουν τους εαυτούς τους στην πνευματική τους πλευρά και να την βιώσουν. Άλλοι χρήστες, αναγνωρίζουν πιο εύκολα την συσχέτιση μεταξύ των ασθενειών του, ή των παθήσεών τους και την προέλευσή τους, η οποία τους οδήγησε στη συγκεκριμένη αρρώστια.

Η εξέταση είναι απολύτως ασφαλής. Κρατούμε μόνο  στα χέρια μας δύο ηλεκτρόδια, τα οποία μεταφέρουν στον οργανισμό μας ηλεκτρονικά δεδομένα, σε πολύ χαμηλή ένταση, επομένως δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο βιοσυντονισμός δεν κάνει διαγνώσεις με τον όρο που χρησιμοποιείται από την κλασσική ιατρική. Μπορεί να αποκαλύψει επιβάρυνση σε κάποιο όργανο του σώματος, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια το μέγεθος της βλάβης. Για οριστική διάγνωση σε μερικές περιπτώσεις το άτομο θα παραπεμφθεί για τη διενέργεια των όποιων απαραίτητων, κλασσικών, απεικονιστικών και άλλων εξετάσεων.

Ο Βιοσυντονισμός προτείνει επιπρόσθετες αξιολογήσεις βάσει των οποίων ο θεραπευτής μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη, για το κάθε άτομο, θεραπευτική μέθοδο.

Ναι.

 

Όχι απαραίτητα. Ο Βιοσυντονισμός κάνει μία επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού και εντοπίζει τα επιβαρυμένα όργανα. Πολλές φορές, όμως, αυτές οι διαταραχές είναι τόσο πρώιμες, που οι κλασσικές διαγνωστικές εξετάσεις δεν τα αποκαλύπτουν ούτως ή άλλως. Ανάλογα με την εξέταση, τα συμπτώματα του ασθενή και την αρχική ανταπόκριση στη θεραπεία, ο θεραπευτής θα πάρει την κατάλληλη απόφαση.

Ναι. Μάλιστα η αποτελεσματικότητα είναι εντυπωσιακή εφόσον ο οργανισμός του αφομοιώνει άμεσα τις αλλαγές.

Βεβαίως. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πραγματοποιήσουμε στην έγκυο εξέταση ως προς τη χημική τοξικότητα και τα βαρέα μέταλλα που πιθανόν να περιέχονται στον οργανισμός της.

Ως μέθοδος θεωρείται απόλυτα ασφαλής καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή έρευνα που να καταδεικνύει ότι το τεστ μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο έμβρυο.

Το Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας περιλαμβάνει:

 • το τεστ Τροφικής Δυσανεξίας καθώς και οδηγίες για τις ωφέλιμες, ουδέτερες και απαγορευτικές τροφές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ καθώς και συμβουλές για το πως θα εφαρμοστεί το διατροφολόγιο
 • προτείνονται τα συμπληρώματα διατροφής τα οποία χρειάζεται ο δέκτης και
 • δίνεται μείγμα αποτοξινωτικών σταγόνων, ώστε. Το μείγμα αυτό βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τα άχρηστα κατάλοιπα και τοξίνες, ώστε να παραμένει ισορροπημένη η ενεργειακή του κατάσταση.

Η εξέταση είναι απολύτως ασφαλής. Κρατούμε μόνο  στα χέρια μας δύο ηλεκτρόδια, τα οποία μεταφέρουν στον οργανισμό μας ηλεκτρονικά δεδομένα, σε πολύ χαμηλή ένταση, επομένως δεν προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η επανάληψη του τεστ εξαρτάται από τα δεδομένα του κάθε ατόμου, όπως αυτά διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια εφαρμογής της διατροφής.

Δεν είναι αναγκαία η διακοπή του καφέ για τις περισσότερες θεραπευτικές ενδείξεις που προτείνει ο Βιοσυντονισμός. Πάντως, ανάλογα την περίπτωση, θα εξατομικευθεί η απάντηση.

Ναι. Μάλιστα η αποτελεσματικότητα είναι εντυπωσιακή εφόσον ο οργανισμός του αφομοιώνει άμεσα τις αλλαγές.

Βεβαίως. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πραγματοποιήσουμε στην έγκυο εξέταση ως προς τη χημική τοξικότητα και τα βαρέα μέταλλα που πιθανόν να περιέχονται στον οργανισμός της.

Ως μέθοδος θεωρείται απόλυτα ασφαλής καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή έρευνα που να καταδεικνύει ότι το τεστ μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο έμβρυο.